Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vackra toner vid Gammelgården

/
  • Publik. Ett 60-tal personer samlades vid dansbanan på Mockfjärds Gammelgård när Anna Dalfors med musiker sjöng och spelade i söndags.  Foto: Maja Berg
  • Åskådare. Sture Andersson och Ulla Söderstedt kom för att lyssna till tonerna av Anna Dalfors. – Vi har kommit hit för att lyssna till Anna, det är trevligt med underhållning. Sedan ska vi dricka kaffe och äta våffla också, skrattar Ulla.  Foto: Maja Berg
  • Skönsång. Anna Dalfors, längst fram, och Christina Warg sjöng vackert vid Gammelgården.  Foto: Maja Berg

Annons

Repertoaren bestod av vackra jazziga visor, bland annat av Monica Zetterlund och Bo Kaspers Orkester, men även utländska melodier framfördes.

Ett 60-tal personer kom för att lyssna på konserten som ägde rum vid Gammelgårdens dansbana i söndagseftermiddagens solsken - och Börje Bergqvist, ordförande i Mockfjärds hembygdsförening var nöjd med uppslutningen.

- Det är ganska bra med folk tycker jag, nu på sommaren när vi har öppet på helgerna brukar vi passa på att anordna någonting lite speciellt för att locka hit besökare. Ofta bjuder vi in lokala förmågor som får uppträda, berättar Börje Bergqvist, ordförande i Mockfjärds hembygdsförening.

Mer läsning

Annons