Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sista utropet på auktionsveckan

/
  • Fyndar. Allt möjligt fanns att hitta på auktionsveckan. Linda Andersson från Torsåker kikar närmre på dräktdelar.  Foto: Erika Hällberg

Annons

Nog känns det lite i halsen efter en vecka som utropare på auktion, det medger Ronny Lindeberg. Han är nöjd med veckan som gått, det har funnits mycket intressanta föremål.

- Vi sålde en Per Jons tavla igår för 20 000, det var kul, säger Ronny Lindeberg.

Även auktionsförrättare Jan Östensson har haft en bra vecka. Folk har varit glada och positiva, det har inte varit några bråk om föremålen:

- För 10-15 år sedan var det mycket släktfejder, men det verkar ha ebbat ut, säger Jan Östensson.

Veckans sista auktion som hölls i Gräv var även den välbesökt. Besökarna bjöds på både musik och massor med föremål att bjuda på. Allt från skivspelare till dräktdelar och diverse möbler.

- Det har varit en jättekul vecka, och det är full fart idag med, säger Greger Berglund som höll i söndagens auktion

Linda Andersson har besökt flera av auktionerna på jakt efter möbler att fylla bergsmansgården hemma i Torsåker med.

- Jag är mest nöjd med allt porslin jag köpt. Sen har jag hittat flera taklampor också, de går ganska billigt, säger Linda Andersson.

Auktioner ligger på en låg prisnivå just nu, tycker Ronny Lindeberg. Man kan få ihop ett helt hem för en 2000 kronor om man har tur säger han.

- Det har varit väldigt mycket kvalitetsmöbler som gått billigt, ungdomar som ska bilda hem borde gå mer på auktion, säger Ronny Lindeberg.

Mer läsning

Annons