Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny skolskjuts tar över i Djurås

/
  • Eleverna i Djurås skola får till hösten åka med en ny chaufför till skolan, Mikael Svenn, som tar över efter Arne Bomark som pensionerats efter 35 års trogen tjänst. - Det ska bli kul att köra, men Arne har varit mycket bra så det blir svårt att ta efter honom, säger han, och hoppas att han kan växa in i rollen som ny skolskjuts. På 1980-talet arbetade de bägge busschaufförerna tillsammans i Falun, och Mikael minns väl när Arne fick tjänsten som han nu övertar: - Jag var lite avis på Arne som fick en så bra rutt, minns Mikael, som nu är glad att kunna ta över efter den före detta kollegan.

Annons

- Det ska bli kul att köra, men Arne har varit mycket bra så det blir svårt att ta efter honom, säger han, och hoppas att han kan växa in i rollen som ny skolskjuts.

På 1980-talet arbetade de bägge busschaufförerna tillsammans i Falun, och Mikael minns väl när Arne fick tjänsten som han nu övertar:

- Jag var lite avis på Arne som fick en så bra rutt, minns Mikael, som nu är glad att kunna ta över efter den före detta kollegan.

MAJA BERG

Mer läsning

Annons