Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julmarknad och uppesittarkväll med närradion

Program från tolv till sena natten – med marknad, marschaller, eld och räddningstjänst (!), tomtebesök och önskemusik. Lördagens julmarknad i Djurås och Radio Gagnefs traditionella uppesittarkväll omfattar mängder av aktiviteter tills "endast tomtarna är vakna".

Annons

Intresseföreningarna i Djurås och Gagnef arrangerar julmarknaden på Djurås Torg, där det blir försäljning av bland annat hantverk och hembakat bröd.

Ungefär 300 marschaller kommer att lysa upp Djurås och det blir lottförsäljning, servering av glögg samt musikunderhållning. En brasa kommer att tändas och Räddningstjänsten finns på plats – mer för att informera om brandsäkerhet och jul- och ljusvett än för att att hålla koll på elden.

Marknaden pågår mellan klockan 14 och 18 och butikerna är öppna till 18.

Men redan klockan tolv inleder Radio Gagnef, frekvenserna 105,9 och 107,7 MHz, sin traditionella uppesittarkväll. Faktiskt tjuvstartar sändningarna redan klockan 11 med Kommuninformation.

Sedan sänder närradion enligt följande: klockan 12 Andlig sång och musik. Programledare: Anders Berg. 14 Medlemsdragning med Marie B och Lars B. 14.30 Barnradion med Marie Baggesvärd. 16 I väntan på Tomten med Stephan, Anders och Åke. 18 Dans med Tomtemor. Programledare: Barbro och Marie V. 20 och framåt natten: En natt med Tomtarna. I studion Conny, Tord och Lars-Erik.

Telefonnumret till studion för hälsningar och låtönskningar är 0241-51577.

Det går att lyssna på programmen även via hemsidan www.radiogagnef.se.

Klockan 18 delar Tomten ut godspåsar till barnen och under eftermiddagen blir det både lotterier och tävlingar..

Bakom uppesittarkvällen står Radio Gagnef och medlemsföreningen.

Mer läsning

Annons