Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

3500 biljetter sålda till Björborevyn

/

Den återuppståndna Björborevyn ser ut att dra fullt hus. På 19 föreställningar är det nu mer än hälften av alla biljetter sålda.
– Det är skrattgaranti så det är bara att komma, säger marknadsansvarige Hans Erik Bergman.

Annons

Försäljningen av biljetter till Björborevyn som går under namnet Kulingvarning har rullat på. Revyn hålls i IOGT-lokalen som tar 330 besökare och det totala antalet biljetter är 6 200 stycken. Biljetterna ser ut att kunna ta slut även om Hans Erik Bergman ser en trend i att folk gärna väntar in i det sista att bestämma sig.

– Ja fast vi tycker det ändå är bra att det inte är för många sålda för vid den här tiden varje år brukar det gå rykten om att biljetterna är slut så folk får gärna få veta att det finns platser kvar, säger Hans Erik Bergman.

Till premiären kommer det vara extra festligt meddelar Hans Erik Bergman och de som har biljetter till den föreställningen och de som har biljetter till den kan vänta sig något speciellt.

– Folk håller i pengarna längre när det gäller arrangemang men jag kan lova att alla som vill börja året med ett gott skratt så är de välkomna till Björbo, säger Hans Erik Bergman.

I nuläget är också ett 40-tal busslaster sålda men revypaketet som revyn har tillsammans med Länsmansgården har inte gått lika bra berättar Veronica Lindberg på VisitGagnef. Ambitionen är att få människor som reser en längre bit att även stanna kvar i Björbo.

– Ett underligt beteende vi har märkt från revygästerna är att vissa vill ha speciella platser. Det spelar ingen större roll vilken dag det är så länge de får sitta på sin favoritplats, säger Veronica Lindberg.

Mer läsning

Annons