Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra kvällar med Zephyrettes

Monica Eld, Jessica Klockar och Camilla Bölling är tre skönsjungande blondiner som tillsammans bildar Zephyrettes. Under fyra mörka septemberkvällar kommer trion nu att lysa upp tillvaron för publiken i Teaterbaren.

Annons

Det är tre år sedan tjejerna senast bjöd hemmapubliken på en helkväll. Då var det med en glittrig julshow i Wärdshuset i Grönklitt. Sedan dess har man haft en del mindre framträdanden. Bland annat med en konsert i Orsa Jazzklubbs regi och så naturligtvis vid Orsayran varje år.

– En mycket spännande och viktig period under de här tre åren var när vi alla tre blev uttagna till Team Moraeus i Körslaget. Vi bidrog med varsitt soloinslag och Kalle med kören vann hela Körslaget, säger Zephyrettes.

Trion har sjungit tillsammans sedan 2001. Det hela började med Hellzephyrs jubileumskonsert i Röda Kvarn. Hellzephyrs behövde några som körade och så föddes namnet Zephyrettes. Därefter har tjejerna, vid sidan av sina heltidsjobb, hunnit med tre julshower i Grönklitt, Körslaget och mycket, mycket mer.

Tjejerna älskar att sjunga och i våras fick de idén att göra en konsert i Teaterbaren, bara för att det är så roligt. Därav också showens namn som är "Girls just wanna have fun".

Zephyrette kompas som vanligt av "Grabbarna". Ett band som denna gång består av Johnny Jönsson, Pelle Klockar, Mikael Eriksson och Anders Enmalm. Tjejerna har valt musik som de älskar och det är allt från 60-talsmusik till dagens hits.