Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Funderingar om familj och framtid

Annons

Jag har så många funderingar. Vad är det för fel på samhället? Är det fel på oss föräldrar och vår uppfostran? Man hör fler och fler fall där vuxna barn kör över sina föräldrar på ett eller annat sätt, och när föräldrarna inte gör som barnen vill bryter de kontakten. Har mina barn rätt att bestämma över mig som är gammal och har livserfarenhet, som gjort allt jag kan för mina barn? Var är respekten? Hur roligt är det att bli gammal när barnen och barnbarnen försvinner? Och hur blir nästa generation?

Det blir barn som växer upp utan mor- och farföräldrar, utan släkt. Vem vill leva i en sådan kall värld? Varför vill inte människorna lära sig att kommunicera med varandra på ett förnuftigt sätt? Varför måste vi ha terapeuter till det? En del terapeuter skuldbelägger föräldrarna för allt, även sådant som inte har hänt. Det slår sönder familjer. Min har gått sönder. En starkt sammanhållen familj skulle kunna spara mycket både i lidande och pengar. Finns det fler som funderar som jag?

En ledsen mamma och farmor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare