Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Full fart på Kulturhuset

De kommande veckorna blir det full fart på aktiviteterna på Kulturhuset i Vansbro. Nu på fredag kommer Björn Lodin band och de spelar de gamla klassiska rocklåtarna.
Kommande vecka blir det ett par Halloweenfester, dels för de lite yngre på onsdagen och dels för en äldre publik på fredagen.

Björn Lodin har spelat i flera väl kända rockband, i varje fall för den lite äldre publiken välkända. Sex Feet Under och Baltimoore för att nämna några. De kommer att bjuda publiken på musik av Nazareth, Deep Purple, ACDC, led Zeppelin och Thin Lizzy med flera.

– Jag har förstått att de är stora, men jag ska medge att jag personligen inte hade riktigt kolla på Björn Lodin, säger Yasin Gyltepe.

På onsdagen den 31 oktober blir det inte mindre än två Halloweenfester, först en för de i årskurs 1-3 och lite senare på kvällen för de i årskurs 4-7. På programmet står både lekar, musik och servering av pizza.

På fredagskvällen är det sedan dags för den lite äldre publiken och då handlar det om disco med rockmusik och olika pristävlingar.