Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Full fart på Kulturhuset

De kommande veckorna blir det full fart på aktiviteterna på Kulturhuset i Vansbro. Nu på fredag kommer Björn Lodin band och de spelar de gamla klassiska rocklåtarna.
Kommande vecka blir det ett par Halloweenfester, dels för de lite yngre på onsdagen och dels för en äldre publik på fredagen.

Annons

Björn Lodin har spelat i flera väl kända rockband, i varje fall för den lite äldre publiken välkända. Sex Feet Under och Baltimoore för att nämna några. De kommer att bjuda publiken på musik av Nazareth, Deep Purple, ACDC, led Zeppelin och Thin Lizzy med flera.

– Jag har förstått att de är stora, men jag ska medge att jag personligen inte hade riktigt kolla på Björn Lodin, säger Yasin Gyltepe.

På onsdagen den 31 oktober blir det inte mindre än två Halloweenfester, först en för de i årskurs 1-3 och lite senare på kvällen för de i årskurs 4-7. På programmet står både lekar, musik och servering av pizza.

På fredagskvällen är det sedan dags för den lite äldre publiken och då handlar det om disco med rockmusik och olika pristävlingar.