Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fuktskador i omklädningsrummen

Konsulter från energi-, miljö- och VVS-teknikföretaget, Polygon, konstaterar efter besiktning att de flesta omklädningsrummen i arenan har fuktproblem, som måste åtgärdas

Omklädningsrum 2 :

Fuktskadorna i wc-utrymmets golv- och väggkonstruktion åtgärdas. Innebär att installationerna demonteras, golvmattan rivs samt väggskivan mot duschutrymmet kapas cirka 60 centimeter från golvnivå. Avfuktning, återställning.

Omklädningsrum 3 :

Duschutrymmet bedöms ha begynnande fuktskador i golvet samt i vägg mot angränsande omklädningsrum. Duschutrymmet är i behov av reparation.

Omklädningsrum 6,7 :

Duschutrymmet bedöms ha begynnande fuktskador i golvet samt i väggar. Duschutrymmet är i behov av reparation.

Omklädningsrum 8 :

Duschutrymmet bedöms ha begynnande fuktskador i golvet samt i vägg mot angränsande omklädningsrum och wc. Dusch- samt wc-utrymmet repareras.

Omklädningsrum 9 :

Fuktskadorna i omklädningsrummets golv- och väggkonstruktion mot duschutrymmet åtgärdas.

Omklädningsrum A-lag, tränarrum:

Den löslagda golvmattan tas ut för att underlätta en vidare fuktteknisk utredning av orsaken till att den befintliga klinkerbeklädnaden under golvmattan släppt från betongplattan.

Domarrum :

Duschutrymmet bedöms ha begynnande fuktskador i golvet. En vidare teknisk undersökning av orsak till detta föreslås.