Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrika Hillervik: nu läser fler än någonsin oss digitalt - vill du också testa?

Artikel 8 av 8
Nya Ludvika tidning i ny form
Visa alla artiklar

I somras fattade vi beslutet att satsa. På lokal journalistik och på lokala redaktioner.

Vi gick tillbaka till att vara en riktig lokaltidningsredaktion på plats i dina kommuner - med fokus på superlokal journalistik.

Nu vet vi. Det var helt rätt tänkt.

Vi mer än fördubblade våra resurser i Ludvika och Smedjebacken. Och vi bestämde oss för att göra journalistik mer anpassad för lokala läsare.

I samma veva gick vi ut och frågade er läsare vad ni ville att journalistiken från Nya Ludvika Tidning ska innehålla.

Fler människor, positiva nyheter, fler grepp och gräv - och mer lokal sport var några av de framträdande svaren. Det har vi lyssnat på.

Samtidigt gick vi ner till att bli en tredagarstidning istället för sexdagarstidning. Innehållsmässigt gör vi mer - och bättre. Men vi har valt att lägga mer krut också på våra digitala kanaler.

Att tidningen kommer mer sällan kan var jobbigt. Men vi möter också många som uppskattar vad vi gör digitalt. Och vi får allt fler digitala prenumeranter. 550 stycken under förra året närmare bestämt. Idag är mer än 40% av våra kunder digitala.

Och digital kund hos oss kan även du vara!

Till exempel kan du läsa Nya Ludvika tidning som e-tidning.

Eller så kan du hålla dig uppdaterad med vad som händer i vår nyhetsapp på telefonen eller på vårt nyhetssajt dt.se på datorn alla dagar i veckan.

Bara några exempel på vad du som digital prenumerant kan få hos oss: du kan få NLT som e-tidning fyra dagar, du kan se livesänd sport från hela Dalarna och resten av Sverige, du får direktsänd nyhetsuppdatering från stora nyhetshändelser och olycksplatser i Ludvika, Smedjebacken och resten av länet och du kan läsa reportage om människor i din bygd och från hela Dalarna - dygnet runt!

Vi tror på den lokala journalistiken - och vi gör allt för att tillgängliggöra den i så många kanaler som möjligt. Vi har bestämt oss för att vara din närmsta nyhetsbevakare och det tänker vi hålla.

Jag hoppas att du ska testa att ta del av det stora utbud som finns hos. Om du inte redan gör det.

Vill du veta hur man gör?

Ring vår kundtjänst på tel: 010-7097900

Eller följ länken här för att testa något av våra prenumerationspaket!

Fredrika Hillervik, chefredaktör Nya Ludvika Tidning