Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrika Hillervik: NLT-läsare vi vill veta vad du tycker!

Nyligen kunde vi berätta att vi gör en satsning på journalistiken i Ludvika och Smedjebacken och på Nya Ludvika tidning. Vi flyttar tre journalister till redaktionen i Ludvika. Vi kommer dessutom att ha en ledarskribent som skriver lokala opinionstexter om Västerbergslagen. En satsning på den lokala bevakningen helt enkelt.

I samma veva berättade vi också att vi kommer att ändra våra utgivningsdagar – till tisdag, torsdag och lördag. Tidningen kommer att få fler sidor med lokalt innehåll – men landa i brevlådan färre dagar. På dt.se publicerar vi nyheter dygnet runt, sju dagar i veckan.

Nu vill vi veta vad du tycker. Vi har sagt att vi ska bli mer och bättre. Men vi undrar vad du önskar av din lokalredaktion. Vilken typ av nyheter, granskningar och reportage vill du läsa i Nya Ludvika tidning och på dt.se? Vill du se fler bilder på Ludvikabor? Vill du titta på mer livesänd sport? Vill du läsa fler granskningar och långa reportage? Eller tycker du att familjereportagen är viktigast?

Vi blir jätteglada om du tar ett par minuter och går in på dt.se och svarar på vår enkät om vad som är viktig lokaljournalistik för dig. Frågorna hittar du under avdelningarna Ludvika och Smedjebacken på vår sajt.

Din åsikt är viktig för oss! Vi ser fram emot att höra vad du tycker!

Här hittar du enkäten.

Fredrika Hillervik,

tillträdande chefredaktör för Nya Ludvika Tidning efter sommaren

073-9253236

fredrika.hillervik@mittmedia.se

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips