Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrika Hillervik: Mer lokalt innehåll - men i ny form

Första veckan i juni kunde jag berätta att vi gör en satsning på journalistiken i vårt område. Vi vill finnas nära i Västerbergslagen och blir det genom att förstärka med tre journalister på redaktionen i Ludvika. Dessutom kommer en ledarskribent ha extra fokus på att skriva lokala opinionstexter om Ludvika och Smedjebacken. En glädjande förstärkning på flera plan med andra ord!

Det här gör vi framförallt för att vi tror att lokal närvaro gör skillnad. På plats har vi möjlighet att möta er läsare. Kunna fånga upp era frågor och söka svaren. Berätta era historier. Vara er nyhetsförmedlare och granska den lokala makten.

Vi kommer också att göra vissa förändringar för er som tidningsprenumeranter. Det är nu beslutat att vi från i höst kommer att ge ut Nya Ludvika Tidning tre dagar i veckan istället för sex.

Det gör vi för att vi i Nya Ludvika Tidning vill satsa på kvalitet. Att trycka och dela ut en tidning kostar mycket pengar. Vi vill lägga våra resurser på nära journalistik och lokal närvaro.

Ni kommer att få tjockare tidningar och mer nyheter, granskningar och reportage om Ludvika och Smedjebacken i Nya Ludvika Tidning tre dagar i veckan.

Digitalt - på dt.se, i vår e-tidning och i dt-appen - kommer ni att kunna läsa mer om Ludvika och Smedjebacken - dygnet runt.

Tisdag, torsdag och lördag kommer Nya Ludvika Tidning landa i brevlådan från september. Varje lördag får ni dessutom vår matiga bilaga Pralin. Däremellan hoppas jag att ni loggar in på era konton och tar del av allt vi kan erbjuda er digitalt.

Jag ser mycket fram emot att jobba med Nya Ludvika tidning. Och att möta er.

Så snälla, hör av er med tankar och idéer om vad ni vill att er lokaltidning ska innehålla!

Vi ses och hörs!

Fredrika Hillervik, tillträdande chefredaktör för Nya Ludvika Tidning efter sommaren

073-9253236

fredrika.hillervik@mittmedia.se

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips