Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrik Årets pedagog

Ludvikas Rotaryklubb premierar årligen en förtjänt lärare/pedagog i Ludvika eller Smedjebackens kommun.

Utmärkelsen kallas Årets pedagog och den delas ut till en person inom utbildningsvärlden som är särskilt engagerad och gör något utöver det vanliga inom sitt verksamhetsområde. Och Årets pedagog 2020 blir Fredrik Hammarbäck, VBU:s lärare på Restaurang- och livsmedelsprogrammet, vilkens elever har gjort Smedenskolan välkänd under sista året med många olika priser, bland annat som Sveriges bästa kockelever 2019.

”Med sitt lugna och pedagogiska förhållningssätt coachar Fredrik sina elever till stora kunskaper och framgångar på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Fredrik har alltid eleverna i fokus och ser till att undervisningen är väl förankrad i yrket. Han har i sin roll som såväl arbetslagsledare och yrkeslärare jobbat aktivt för att lyfta programmet till framgångar tillsammans med sina lärarkollegor,” berättar Karin Sandström, tidigare rektor på Smeden och Stegelbacken, om Fredrik.

Grattis till Fredrik! Hans pris bevisar pedagogisk kompetens av personal på Västerbergslagens utbildningsförbund och det är en till anledning varför VBU är det självklara valet.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel