Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Från Falu FK – till bilsportförbundskapten

Magnus Lampert, tidigare fotbollsspelare i Falu FK och student vid Högskolan Dalarna, blir bilsportens nye förbundskapten.

Annons

Magnus Lampert. Där har ni namnet på bilsportens nye förbundskapten. Den 30-årige Hudiksvallssonen ska kombinera rollerna som förbundskapten och sportchef och ha ansvaret för landslagen och landslagskoordinatorerna för de fyra grenarna racing, rally, rallycross och karting.

"Det handlar om att bygga ett starkare varumärke för landslaget och förstärka profileringen av våra förare. Vi kommer att stötta med resurser, utbildning, utveckling och kunskap inom områden som förarna behöver. Det är något som jag verkligen brinner för och det ska bli riktigt roligt att komma igång", säger Lampert i ett pressmeddelande.

Magnus Lampert var både juniortränare och spelare i Falu FK säsongen 2009, efter att ha flyttat till Falun för att gå idrottstränarprogrammet på Högskolan Dalarna.

Efter bara en säsong flyttade han dock tillbaka till Hudiksvall. (TT-DT)