Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränaren förlänger med Brage – stannar i två år till: "Känns givetvis väldigt bra"

Bengt Ottosson kommer att leda IK Brage i minst två år till.
Det står klart efter att tränaren förlängt kontraktet med klubben.
– Målet är ju alltid att få pusselbitarna på plats så snabbt som möjligt och där är känslan att vi ligger längre fram i år än förra året, säger Ottosson till klubbens hemsida.

Annons

Bengt Ottosson stannar i IK Brage i minst två år till.

Brage slutade till slut fyra i divison 1 Norra den gånga säsongen, men var över 20 poäng bakom Vasalund som la beslag på kvalplatsen till Superettan.

Efter en svajig start på säsongen där prestationerna pendlade mellan högt och lågt blev laget jämnare under hösten, och det är de prestationerna Brage vill bygga vidare på inför framtiden.

Något som inneburit att Bengt Ottosson nu förlängt kontraktet med klubben i ytterligare två år.

– Det känns givetvis väldigt bra då jag känner att vi ledare och spelare i A-laget tillsammans med övrig fotbollsverksamhet, organisation, sponsorer och supportrar har något väldigt starkt och bra på gång, säger Bengt Ottosson till klubbens hemsida.

Nu hoppas Ottosson på att lagbygget är färdigt så snart som möjligt.

– Truppen är som alltid vid denna tidpunkt under konstruktion och kommer att vara så under en tid framöver. Målet är ju alltid att få pusselbitarna på plats så snabbt som möjligt och där är känslan att vi ligger längre fram i år än förra året, säger han.

Mer läsning

Annons