Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget Falu FK för IBF-kaptenen

Annons

- Med tanke på att Mattias fokuserar på innebandy i första hand finns det ingen möjlighet att han spelar för oss. Därför har vi bestämt att han inte får erbjudande om någon plats i Falu FK:s seniortrupp, säger Peter Moberg.

- Vi har trots allt 25 spelare som är kontrakterade i ett, två eller tre år och som satsar helt på fotbollen.

Men Falu FK-tränaren tillägger:

- Jag ser gärna att han spelar inom vår organisation, exempelvis med Korsnäs i trean eller Sundborn i fyran, säger FK-tränaren.

Och några hard feelings är det inte.

- Nej, absolut inte. Mattias är en jättetrevlig kille och vi har haft öppna och bra diskussioner. Men redan i augusti måste han ju som sagt börja tänka på innebandyn. Då har vi en lång och viktig del av säsongen kvar.

Moberg måste för övrigt tänka på match redan i kväll mot Gefle.

Men han gör det med vissa skadeproblem i truppen.

- Ja, dess värre har vi börjat få lite småskador. Trion Magnus Korsgren (lår), Andreas Hedlund (knä) och Johan Adolfsson (ljumske) får vila i kväll av säkerhetsskäl. Men jag hoppas alla tre är tillbaka ganska snart. I alla fall senast till genrepet mot Hudiksvall, säger Moberg.

Han startar med följande lag i kväll:

Henrik Fjellstedt - Joakim Morén, Johan Ejelöv, Niklas Forslund, Tomas Johansson - Johan Lund, Johan Engström, Bernhard Nyström, Henrik Nordahl - Kristoffer Melin, Johan Engström.

Mer läsning

Annons