Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter sviterna av benbrottet – nu slutar mittfältaren i Brage: "Tufft beslut att ta"

Andreas Hedlund kom till Brage på nytt under förra säsongen.
Men nu är tiden i klubben över – på grund av en gammal skada.
– Vi har inte riktigt kommit fram till vad det är ännu men det är definitivt följder från benbrottet jag fick 2010, säger han till klubbens hemsida.

Annons

Andreas Hedlund slutar i Brage.

Andreas Hedlund har varit i Brage i flera omgångar. Nu kom han senast från Kvarnsveden under förra året och spelade sammanlagt i elva matcher på mittfältet.

Men fler blir det inte. 32-åringen har tagit det svåra beslutet att lägga av satsningen på den nivå som Brage håller till på.

– Jag har smärtor i höger underben som har pågått i 3 månader. På grund av det har jag inte kunnat träna för fullt och inte kunnat presterat på den nivå jag vill. Vi har inte riktigt kommit fram till vad det är ännu men det är definitivt följder från benbrottet jag fick 2010. På grund av det så har jag tagit beslutet att inte fortsätta min satsning i IK Brage. Det är ett tufft beslut att ta. Men nu kommer jag lägga mer tid på familjen, säger han till lagets hemsida.

Men helt och hållet vill han inte lägga av. Ifall benet läker kan han tänka sig att spela på lägre nivå.

– Och i framtiden är det helt klart intressant att ta en tränarroll inom fotbollen, gärna i IK Brages akademi, säger han.

Mer läsning

Annons