Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dalkurds vändning - en bragd

/

Annons

Dalkurds försvar togs på sängen i matchinledningen. Tunabros friska offensiv resulterade direkt. Redan efter 47 sekunder nätade en frispelad Jimmy Rajala. En minut senare rann Anders Löfling igenom och 2-0 var ett faktum. Ännu ett friläge för Löfling, nu i elfte matchminuten, 3-0 och allt såg solkart ut för Tunabro.

- Det här var kul. Vi fick bästa tänkbara start, synd bara att vi inte orkade hålla ihop till slut, sa Tunabros mittfältsjuvel, Fredrik Bengtsson.

Efter en halvtimmes spel tilldömdes Dalkurd en straff efter en hands på en Tunabrospelare. Mehmet Meral gjorde inget misstag. Dalkurd tog över matchbilden och pumpade på allt vad man förmådde. Snabb teknisk fotboll gav flertalet fina chanser och rejäl målkontakt med Tunabro fick Dalkurd i 41:a minuten. Ett hårt inspel, av Danich Ali, från vänsterkanten styrdes i eget mål av en olycklig Tunabroback.

Dalkurd fortsatte dominera matchbilden i andra halvlek. Tunabro hängde inte med i Dalklurds häga tempo och fick inrikta sig på kontringar. Matchens lirare, Danich Ali, räddade en poäng, efter en förnämlig soloprestation på högerkanten, då han tryckte in 3-3 i 75 matchminuten.

- Vi fick en dålig start. Det var starkt att vi kunde komma tillbaka som vi gjorde. Vi får ta dem nästa gång istället, analyserade Danich Ali.

Mer läsning

Annons