Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra betyg trots förlust

/

Annons

0-2 slutade matchen från vilken hemmagänget bör ta med sig den andra halvlekens aggressivitet under den knappa vecka som återstår till seriepremiären hemma mot Piteå.

- Under första halvlek var det lite för tveksamt på en del händer.

- Men det blev bättre ju längre matchen led. Att det blir en del missar stundtals, Savelgärdet är ju inget parkettgolv precis, gör inget.

- Huvudsaken är att tjejerna förstår vikten av att praktisera det vi lägger vikt vid på träningarna även i matcher, säger tränare Göran Arnberg.

Vilken kunde glädja sig riktigt ordentligt åt att lillsyrran Maries ättelägg Hannah med stor sannolikhet kommer att föra släktnamnet till framgångar även i framtiden.

15-åringen har stora talanger och ska rimligtvis kunna ta en plats i startelvan (bredvid mamma Marie?) när det blir dags.

Hannah ersatte förresten just Marie i lördags, sen den senare känt av yrsel en bit in på andra halvlek.

Och fick beröm.

- Ingen skulle bli gladare än jag om hon blev den som "petade" mig, log Marie.

Förutom Hannahs finfina halvlek förtjänar också mittbackarna Karin Lissel och Malin Ericson överbetyg i hemmalägret.

Matchens första mål kom redan i 6:e minuten genom Tina Heurlin, i Ornäs så sent som i fjol, men nu "värmländska" med ambitioner att föra laget till Allsvenskan igen.

Men Tina kunde inte fullfölja matchen sen hon slagit upp en vristskada hon åsamkades för några veckor sen.

- Det gör ont nu men det ska inte vara någon fara tror jag, säger Falubördiga Tina, som innan skadan var en av de tongivande hos gästerna.

Mer läsning

Annons