Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borgersen fortsätter leda FK

Annons

- Nu börjar vi "på riktigt" med även seniorverksamhet. Tyvärr har vi ett litet men hanterbart underskott, säger Björn Borgersen.

I går omvaldes Björn liksom största delen av premiärårets styrelse vid Falu FK:s årsmöte. Enda nya namnet är Lars Östner.

- Det är kanske klokt att behålla samma styrelse ett par år så att vår organisation hinner sätta sig. Men på sikt ser jag gärna en föryngring, säger Borgersen.

I den programförklaring för 2007 som årsmötet klubbade igenom ingår flera punkter om att öka medvetenheten om klubbens existens och inte minst arbeta medvetet och intensivt för att öka intresset för hemmamatcherna på Kopparvallen.

I den budget som årsmötet antog, en "nollbudget" som omsätter 1,9 miljoner finns bara 40 000 kronor avsatta för spelarinköp. Ändå har ordförande Borgersen gott hopp om att Kristoffer Melins övergång löser sig.

- Först ska vi träffa Melin i kväll för att förvissa oss om vad han verkligen vill. Sedan ska vi fortsätta samtalen med Brage. Jag har haft mycket positiva samtal med både Benny Astor och Tomas Nilsson och vi är helt inställda på att hitta en lösning. Men det föutsätter ju att pojken vill vara hos oss ett par år, säger Borgersen.

I den styrelse Borgersen leder ingår också Krister Lindvall, Anders Östling, P-O Nordahl, Lennart Enström och Yngve Segerberg som sitter kvar ett år till.

Hans Johansson, Stefan Stynsberg och Lars Östner valdes på två år.

Mer läsning

Annons