Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arnberg d. ä. en rese

/
  • Svårpasserat. Göran Arnberg (till vänster) och kollegorna i ett ramstarkt Bullisförsvar, såg till att storfavoriten Dalkurd (här Rickard Lewander) tappade poäng i serieupptakten på Skvalet i går.

Annons

Den andra halvleken blev nämligen inte alls den definitiva punktering tränarduon Blomberg/Cicen tänkt sig.

Istället ett evigt stångande mot en mur av Bullisspelare framför utmärkte målisen Peter Rosendahl, som tog allt av det som lyckades passera Göran Arnberg och kompani.

Och på en kontring, det gavs bud på sådana mellan varven, så gick Dalkurdförsvaret bort sig i markeringen och Mikael Arnberg, till stor glädje för pappa Göran inte minst, kunde pricka in kvitteringen i mitten av halvleken.

1-1 stod sig sen tiden ut. Ett skrällresultat förstås för de flesta som nog väntat sig en relativt enkel viktoria för Dalkurd.

- Det känns som en förlust nästan, erkände Tomas Blomberg.

- Och det är "sjukt" att Göran Arnberg håller den klass han gör. Vilken kämpe!

Jodå, 49-åringen (50 i augusti) var tillsammans med Peter Rosendahl (31 år yngre!) matchens stora behållning. Tog allt i luften och visade med sin inställning vägen för ett näranog omänskligt kämpande från hemmaspelarnas sida matchen igenom.

- Vilka killar!

- Och vilken inställning hela laget visade under andra halvek. Taktiskt var det här en perfekt insats, berömde också tränare Tommy Medén.

Jätteglad förstås över poängen.

- Det känns som en seger för oss det här, konstaterar Tommy.

Mer sansade tongångar förstås i Dalkurdgänget, som stressades till misstag på båda planhalvorna.

- Vi kan bättre än så här. Men all heder åt "Bullis", som spelade perfekt utifrån sina resurser, säger Tomas Blomberg.

Paret Arnberg/Rosendahl var topparna i hemmalaget.

I Dalkurd bästa betygen till Magnus Klasson (tvingades utgå dock till andra halvlek på grund av ryggbesvär) och mittfältare Ahmet Abic, lillebror till avstängde Seyhmus.

Mer läsning

Annons