Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lämnade Dalkurd – nu uppges han vara ett namn för ÖFK om Potter lämnar

Förra säsongen var han en av svensk fotbolls stora succétränare.
Efter en tung säsongsstart är nu Azrudin Valentic klubblös.
Men enligt Fotbolldirekt är han på ÖFK:s radar ifall Graham Potter lämnar.

Annons

Läs också: (+) Trots rykterna – Potter harmonisk inför sista matchen innan uppehåll: "Mitt jobb är att vara Östersund FK:s manager"

Azrudin Valentic uppges högaktuell för ÖFK.

I kväll får vi sannolikt ett uträtande av frågetecknen kring Graham Potter. ÖFK ska hålla extra presskonferens efter matchen mot Häcken med anledning av att "Daniel Kindberg kommer att tillkännage ett par nyheter och klara ut vissa spekulationer och rykten".

Graham Potter har intensivt ryktats till Swansea. Inte minst av Independent, som menar att Potter presenteras i nästa vecka.

I en tidigare intervju med Fotbolldirekt har Daniel Kindberg bekräftat att ÖFK har sonderat marknaden ifall Potter nu skulle lämna.

– Det är klart att vi har önskenamn om Graham skulle försvinna. Det vore oansvarigt att inte veta vem vi vill ha – om det händer. Ja, ja, det är klart. Den skandinaviska och den nationella marknaden. Klart att vi vet vilket namn vi vill ha om någonting händer men det gäller väl för alla klubbar att ha en förberedelse, sa han.

Kindberg har förnekat att han hört något från Swansea, men enligt Fotbolldirekt har han informerat truppen om att förhandlingar pågår.

Nu presenterar samma sajt ett namn som de ska ha iakttagit.

Azrudin Valentic lämnade Dalkurd för bara några dagar sedan, efter den tuffa allsvenska starten. Valentic var ny inför säsongen och tränade förra året Brommapojkarna i Superettan, tillsammans med Olof Mellberg. Som nykomlingar gick de raka vägen upp i Allsvenskan och var trots serietillhörigheten en av Sveriges hetaste tränarduor.

Nu är Valentic, som de skriver, "högaktuell" för ÖFK.

Hur mycket som ligger i uppgifterna återstår att se, men förhoppningsvis är situationen klarare efter lördagskvällens presskonferens.

Läs också: Efter alla rykten – ÖFK kallar till extra pressträff: "Kommer tillkännage nyheter"

Mer läsning

Annons