Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forssaklackskolan lussade för Borlänge HjärtLung

På årets sista medlemsmöte i föreningen Borlänge HjärtLung den 11 december kom cirka 120 personer som fick vara med om en annorlunda luciatablå.

Elever från Forssaklackskolans musikklass hade övat in ett stämningsfullt program tillsammans med föreningens egen kör, allt under ledning av Maria Karlin, musiklärare på skolan.

Många sånger med anknytning till jul framfördes dels av Lucia och tärnor ensamma dels tillsammans med kören.

Innan Lucia med tärnor skred in, framfördes ett julpotpurri av kören. Risgrynsgröt, skinksmörgås, kaffe och kaka serverades enligt tradition.

Sorgligt nog var detta det sista medlemsmötet på Forum Kvarnsveden, i fortsättningen kommer mötena att hållas i Pingstkyrkan i Borlänge centrum.

Ordförande Kaare Andersson framförde ett jättestort tack till alla ledare och funktionärer för det jobb de lagt ner under året och Sigge Åkesson överlämnade en ros och en gåva till var och en. Mötet avslutades med att kören, sittande ute i salongen, framförde ”Nu går sista visan”.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel