Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Forssa visade ut sig

Forssa drog på sig tre röda kort på 20 minuter i andra halvlek.
Då passade Korsnäs på att förödmjuka motståndet ytterligare genom att vinna med hela 7–0.
– Jag har aldrig varit om något sådant här, det är bedrövligt, säger Forssatränaren Mostapha Elhachmi.

Efter en mållös och jämn första halvlek brakade allt loss i den andra halvleken, i mötet mellan Forssa och Korsnäs.

Två straffsparkar, sju mål och tre röda kort var några av ingredienserna.

För Forssatränaren var den andra halvleken kanske den mest olycksamma någonsin i karriären, med tre utvisningar på 20 minuter.

– Det gick fort. Vi tappade fokus efter deras första mål och sedan var allt som en enda mardröm, säger Mostapha Elhachmi.

Två huvudlösa sparkar efter avblåsning resulterade i två röda kort och sedan en hands vid egen målbur, som hindrade bollen att gå i mål.

Vad säger du om situationerna?

– Det är jäkligt tungt. Det är bedrövligt och jag är riktigt besviken. Man måste hålla fokus i 90 minuter och det har vi pratat om. Det var onödigt, säger Forssatränaren.

Korsnästränaren Magnus Ek, vars lag nu gick upp i serieledning, var så klart nöjd med insatsen och ansåg att det var solklara utvisningar.

– De får skylla sig själva. Det är starkt av domaren att plocka ut spelarna. Sedan att deras spelare tappar huvudet kan inte vi göra så mycket åt, säger Magnus Ek.

Men att möta ett lag som fått tre utvisade – hur påverkade det?

– Vi såg otroligt bra ut första kvarten i andra halvlek så jag tror att det inte hade spelat någon roll om vi mött elva man.

Falu FK spelade hemma på Kopparvallen och vann med 2– mot Kubikenborg, efter mål av Njogu Demba Nyrén och Samir Skrijelj.