Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försöker svärta ner Sverige

Annons

Bo Staafs insändare (19/10) och (31/10) visar hur han i dag besväras av att förknippas med kommunismen, denna mördande ideologi som hans parti vurmade för i många år.

Om vänstern verkligen lämnat kommunismen bakom sig, varför väljer man då att tåga gemensamt med ett lokalt kommunistiskt parti i Ludvika under första maj-demonstrationerna?

Detta visar med önskvärd tydlighet att man sympatiserar med kommunismens ideal och odemokratiska värderingar. Nej, Bo Staaf får finna sig i att vänsterns kommuniststämpel inte är bortsuddad.

Sedan försöker han med sedvanlig vänsterretorik svärta ner Sverige som ett land med stora klasskillnader, fattigdom, arbetslöshet, krossad välfärd etcetera; kort sagt ett land i kris och elände.

Den som rest runt lite i världen inser snabbt hur fantastiskt bra vi har det i Sverige. Tack vare vår regering står Sverige starkt i en skakig omvärld; vi har låg arbetslöshet hos etniska svenskar och bland de lägsta klassklyftorna med jämförbara länder. Tack alliansen!

Jan Syrén

Ludvika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare