Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Forsberg borta från Stanley Cup

Annons

Buffalo besegrade New York Islanders och går därmed vidare till kvartsfinal, till skillnad från Nashville som efter 2_3-förlust mot San José lämnar slutspelsstriden.

Buffalo besegrade New York Islanders med 4_3 under fredagens Stanley Cup-möte och är därmed klara för kvartsfinal efter 4_1 i matcher. Det var Buffalo som stod för matchens tre första mål, och det skulle därmed dröja till en bit in i den tredje perioden innan New York började slå tillbaka. Den sista perioden slutade 3_1 till Islanders fördel, men det räckte inte hela vägen. Buffalo når kvartsfinalerna för andra året i rad och ställs emot New York Rangers eller Tampa Bay.

För Nashville slutade slutspelsäventyret efter förlust med 2_3 mot San José som går vidare med 4_1 i matcher. Peter Forsberg noterades för en assist då han hjälpte Vernon Fiddler vid Nashvilles andra mål. Med drygt 20 sekunder kvar av matchen pressade Nashville på med en man mer på isen, men San José lyckades stoppa den sista farliga chansen vid tio sekunder kvar av matchen.

New Jersey besegrade Tampa Bay med 3_0 sedan New Jersey-målvakten Martin Brodeur storspelat och motat alla 31 puckarna mot New Jersey-målet. Johan Holmqvist i Tampas mål hade inte det inte lika hett om öronen, med två insläppta puckar av 13 skott på målet. Det sista målet kom i öppen kasse med knappa två minuter kvar av matchen.

TT

Mer läsning

Annons