Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust för Djurgården

Annons

Tre förlorade poäng och dessutom Lance Davids utburen på bår. För Djurgården blev hemmamötet mot Gais (0_1) en rejäl missräkning. Trots att man saknade före detta landslagsmannen Mattias Jonson var man storfavorit hemma mot Gais. Men i slutet av första halvlek kom motgångarna på rad. I 36:e minuten försökte Lance Davids sig på en cykelspark men i landningen fick han en Geflespelares dobbar i ansiktet. Davids blev liggande och fick till slut bäras ut på bår. På tilläggstid fick sedan Gais en frispark. På det inlägget nådde Mattias Östberg och kunde nicka in 1_0 till Gais. I andra halvlek pressade sedan Djurgården och bland annat hade Jones Kusi-Asare ett skott i 74:e minuten som räddades på mållinjen av Gais målvakt Dime Jankulovski.

I mötet mellan IFK Göteborg och Gefle blev Marcus Berg tvåmålsskytt när Göteborg vann med 2_0 efter 0_0 i halvtid. Berg fick dessutom ett mål bortdömt för offside.

I mötet mellan Trelleborg och Halmstad blev Halmstads Emra Tahirovic matchhjälte när han i slutet av andra halvlek vände och på volley gjorde segermålet.

Hammarby leder nu allsvenskan, närmast före IFK Göteborg.

TT

Mer läsning

Annons