Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förhandlingarna kärvar om Gallerialokalen

Ludvikahem har ännu inte fått klart med en överenskommelse med intressenten på lokalen i Gallerian som tidigare hyrdes av Eurostore.

I samtal med NLT den 16 augusti var Ludvikahems vd Ulf Rosenqvist utomordentligt optimistisk.

– Jag hoppas att vi morgon får klart med en ny hyresgäst, sade han.

Men det blev inte så och några dagar senare hade förhoppningarna tonats ned och Rosenqvist hoppades då på en överenskommelse om ett par veckor.

Men ännu har man inte kommit till något avslut i förhandlingarna, meddelar Rosenqvist på måndagen.

– Jag hade hoppats att vi skulle vara överens nu, men vi förhandlar fortfarande om hyran.

Ludvikahems vd låter förstå att om den här intressenten blir hyresgäst krävs det en del ombyggnader av lokalen som mäter drygt 400 kvadratmeter.

– Då blir det också en annan kostnadsbild (hyra) för lokalen. Nu kan jag inte säga annat än att jag hoppas att en överenskommelse ligger ganska nära i tiden. Det är så här med lokalfrågor, antingen går det väldigt snabbt eller så tar det oerhört lång tid.

Till den snabbare kategorin hör före detta Min Magiska Leksaksaffärs lokal på 79 kvadratmeter i Gallerian.

Affären slog igen i mitten av juli och nu är Ludvikahem överens med nyetablerade frisörföretaget Hair Fashion att de även tar denna lokal.