Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

För vilka ska kulturen finnas?

Annons

Jag är för kulturen, absolut. Och Peace & Love är ett jättebra evenemang för Borlänge. Det gynnar turismen och företagen i staden och det är tråkigt om Peace & Love inte ska kunna fortsätta.

Samtidigt har vi länge hört hur kommunen går back, år efter år och måste spara här och där. Men hux flux kan kommunen hosta upp över två miljoner när Peace & Love hotas av konkurs.

Det görs stora nedskärningar på skolan nu, och till och med rektorerna medger att det kommer att innebära kvalitetssänkningar. Jag som förälder kan inte acceptera detta. Varför är det alltid våra barn och de sjuka som nedskärningarna drabbar? För vilka är det kulturen ska finnas?

Om vi inte tar hand om våra barn så kommer kommunen snart stå utan arbetskraft, besökare till alla kulturevenemang, och framför allt så kommer vi få ännu större problem med kriminalitet, droger och problembarn som ingen hinner ta hand om på grund av resursbrister. Skärpning!

Anna Ekstrand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare