Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

För hela mänskligheten

Ett stort hjälparbete pågår nu omkring jorden och på jorden för att göra den till en kärleksfull plats. Detta är ett omfattande förvandlingsprojekt som aldrig tidigare har gjorts på jorden där våra utomjordiska besökare hjälper till genom att guida oss fram till en ljusare värld.

Samtidigt strömmar kraftfulla transformerande ljusenergier i allt högre grad in över jorden och pressar undan mörkret och höjer frekvensen. Det är meningen att alla negativa energier som finns på jorden ska försvinna, inkluderat alla negativa attityder som människan bär på.

Och vi människor måste hjälpa till med att höja frekvensen på jorden, vår uppgift är att transformera/omvandla negativa energier till positiva energier och detta kan vi göra genom att konsekvent agera positivt när vi möter motgångar. Det är viktigt att vi gör denna frekvensförhöjning inom oss nu, för detta kommer att ge bättre förutsättningar för den kommande globala transformationen för hela mänskligheten.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare