Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ valet i Ludvika kommun direkt i mobilen - så här gör du

Artikel 17 av 59
Kommunvalet Ludvika 2018
Visa alla artiklar

Sista veckan innan valet får du den bästa bevakningen och nyhetsrapporteringen om vad som händer i din kommun i våra appar. Nu kan du dessutom får pushar om valupptakt, prognoser och valresultat direkt i din mobil.

Annons

Det drar ihop sig mot valsöndag och tempen höjs under sista veckan. Hos oss kan du följa vad som händer inom just din kommun nu under de sista skälvande dagarna, under själva valnatten och i efterspelet med valresultaten - direkt i mobilen. Under artikelserien "Kommunval Ludvika 2018" följer du allt som har med valet att göra i just Ludvika kommun. Artikelserier finns för alla Dalakommuner.

Väljer du att följa en kommunvalstagg får du en lista på relevanta artiklar i ämnet under en öppnad artikel inom samma artikelserie och kan följa detta i just din kommun. Du kommer dessutom få en notis i din mobil varje gång en ny artikel publiceras i ämnet - vilket kan bli särskilt rafflande under själva valnatten.

Hur gör man då för att följa en artikelserie?

* Gå in på en artikel i serien genom att klicka HÄR!

* Under första stycket finns artikelserien med fet blå text.

* Bredvid kryssar du i knappen "Följ"

Vill du ställa en fråga till dina kommunpolitiker. Gör det i vår valtjänst #kandulova!