Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flottarrock tillbaka i Vansbro

Efter några års uppehåll kommer nu Flottarrock tillbaka. Den sista fredagen i månaden kommer det att bli extra festligt på Flottaren i Vansbro. Arrangemanget är ett samarbete mellan Värdshuset Flottaren och Rubinen Produktion.

Tanken är att det ska vara fullfart under de kommande fredagskvällarna på Flottaren, i varje fall den sista fredagen i månaden och det hela drar i gång redan den 28 september. Då kommer Billy Opel Band till Vansbro, igen.

Billy gjorde succé när han besökte Simrock med sitt band förra sommaren. Nu återkommer han till Vansbro med alla sina kultlåtar i bagaget. Bandet har förfinats och låter snortajt efter ett ihärdigt turnerande, med Mats Östensson, trummor, Putte Snittt, gitarr, Stefan Biffen Lindgren, bas, och boogievirtuosen Anders Larsson, piano.

En månade senare, den 26 oktober är det dags för nästa dragplåster på rockhimlen, då kommer Flat Foot.

Ett rock´n´rollband som går från klarhet till klarhet. I höst färdigställer de sin tredje CD. Med sin polisimage och namn som Sergant Andersson, Lieutenant Dan och Officer Mike har de nu även nått utanför Sverige med sin svängiga rockstil. I höst bär det av ut i Europa på turné innan de kommer till Vansbro och Flottarrock.

Slutligen den 23 november kommer Little King till Flottarrock. Den här kvällen får alla bluesdiggare sitt lystmäte fyllt Men alla andra kommer också att dras med när Emanuel Åström på sång och munspel och ett härligt scenutspel anför sina fyra medmusikanter i en svettig boogiekväll. Little King är ett ungt kaxigt band från Uppsala som kommer till Vansbro med en ny CD i bagaget.