Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera skjutvapen har beslagtagits i bostaden där en man hittades död

 
Dödsskjutningen i Boda kyrkby
Visa alla artiklar

I lördags hittades en man död i en bostad i Boda kyrkby i Rättviks kommun. SVT Nyheter Dalarna rapporterar att polisen har beslagtagit flera skjutvapen i bostaden i fråga.

På tisdagen häktades två män misstänkta för mord respektive anstiftan till mord på den man som hittades död i en bostad i Boda kyrkby i Rättviks kommun på lördagen. Den ene mannen bestrider ansvar för brott, den andre mannen nekar till brott. 

På onsdagskvällen rapporterar SVT Nyheter Dalarna att det har beslagtagits flera skjutvapen i bostaden där mannen hittades död. Däremot vill inte åklagare Johan Knies säga något om vapnen i fråga har använts i samband med det misstänkta brottet.

– Den avlidne är inte obducerad ännu och dödsorsaken är mig veterligen bara preliminär än. Men ett antal skjutvapen har beslagtagits i ärendet, säger åklagare Johan Knies till SVT.

Åtal i ärendet ska vara väckt 14 augusti.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips