Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fler tips om våldtäkt önskas

Ludvikapolisen hoppas få in fler tips kring våldtäkten vid Hamnkrogen i Smedjebacken.

Annons

Ett tips om att ett skrik har hörts från den aktuella platsen har i alla fall inkommit. Skriket ska ha hörts någon gång mellan 21.00 och 23.00 i lördags, vilket stämmer väl överens med den tidpunkt då den överfallna kvinnan ska ha utnyttjats av flera män.

Under tisdagen har målsägaren, som är hemmahörande på annan ort än Smedjebacken, hörts vidare av polisen. Även andra som förmodas kunna bidra med iakttagelser från närområdet håller polisen på att prata med.

Fem gärningsmän ska på olika sätt ha deltagit i övergreppet, som att hålla henne fast. Enligt polisen rör det sig om minst en fullbordad våldtäkt. Kvinnan har läkarundersökts.

– Kvinnan har blivit av med fyra guldringar och hon har skrikit på hjälp. Det är konstigt att ingen reagerat, för kvinnan uppger sig ha sett andra personer passera inte alls långt från platsen, säger utredare Leif Andersson vid Ludvikapolisen.