Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SPF Orsa på bowlingresa till Falun

/
  • SPF Orsa har gjort ett besök vid en bowlingkrog i Falun.

Den 17 maj äntrade ett 30-tal glada pensionärer bussen i Orsa.
Via Mora gick resan till Falun där man skulle spela bowling och äta.

Annons

Man hade hela stället för sig själva. Man tävlade om att slå så många åttor som möjligt i de två första serierna, inte helt lätt för alla. Efter att man spelat färdigt gick chefen med bisittare och ägnade sig åt att noga summera vilka som hade gjort bäst ifrån sig och övriga fick egentid på stan i sol men med en kall vind. Somliga strosade bara runt, andra fikade eller shoppade, allt från skor till blommor.

Tyvärr fick man fel på bussen i Grycksbo på vägen hem och fick vänta på en ersättningsbuss från Rättvik, men det gjorde inget då det tillkännagavs vilka medaljörerna blev i bowlingen. Det var ganska jämt bland de som hade flest åttor men segrare blev Margareta Vernersson, grattis, god tvåa blev Kerstin Lindblad, trea blev Bert Sars och på fjärde plats Mona Lindh. De fick förutom äran och fina priser en varm och välförtjänt applåd.

Ordförande Bernt Westerhagen tackade Margareta och Kennet Vernersson för att de ordnat resan så bra och överräckte ett par presenter. De och chauffören Hans Lans fick varma applåder.

Mer läsning

Annons