Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

PRO:are från Borlänge på revyresa

PRO Mjälga–Östermalm reste till revy på Bruksteatern i Breven här om dagen. Varning för Hjalmar var titeln på tillställningen.

Annons

Resan startade på tidig förmiddag i en dubbeldäckad buss för att få plats med de 58 personer som skulle med på resan. Det var 24 från Mjälga-Östermalm, elva från Stora Tuna, nio från Domnarvet, fyra från Gustafs, fem från Hagalund, en från Smedjebacken, tre vårdambassadörer samt chauffören Mats Åkesson.

Under resan mot Närke delades en frågesport ut till alla resenärer. Det tog en bra stund att lösa alla frågor, som gällde bilmodeller.

När man kom fram till Brevens bruk och det gamla Folkets hus som byggts om till en restaurang- och teaterlokal, bjöds på lunchmeny. Därefter började föreställningen, som var i två akter med 20 minuters paus. En trevlig föreställning med duktiga skådespelare och de fick stående applåder av publiken.

Efter föreställningen intogs en kopp kaffe/te och smörgås i restaurangen. Under återfärden mot Borlänge fick man svaren på frågorna som delades ut under resan till Brevens Bruk. Ett nöjt resegäng avtackade researrangörer och chaufför innan man nådde hemorten.

Anders Jobs

Mer läsning

Annons