Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gammal radioprofil lockade nära hundra pensionärer

/

PRO Mjälga-Östermalm har haft sitt ordinarie höstmöte där dagens gäst var radioprofilen Jon Norberg. besöket lockade många för att lyssna på hans berättelser.

Annons

Innan Jon Norberg släpptes fram på scenen avhandlades några föreningsfrågor. Styrelsens förslag till handlingsplan för 2017 godkändes liksom styrelsens förslag till budget för kommande år. Detta innebär dock att det blir en förhöjd medlemsavgift för nästa år med 15 kronor.

Efter lite övrig information släpptes så Jon Nordberg fram på scenen. Jon småpratade först om sin uppväxt i Borlänge, varpå han drog igång sitt Jons Musikquiz.

Lennarth Johansson var den som lyckades bäst på frågorna och blev lycklig vinnare av två Trisslotter, men det fordrades en utslagsfråga för att få vinsten.

Jon berättade hur han hamnade i mediabranschen, hans vistelse på Radiohuset i Stockholm och hur han, med Åke Strömmers hjälp, hamnade på Dalaradion i Falun.

Efter så många år i branschen så hade han också många roliga minnen att förmedla till den intresserade publiken. Några av hans berättelser har tidigare återgetts i media men visst log man åt berättelsen om kvinnan som ringde till Sök och finn, för att få tag på en karl.

En sällsynt trevlig och underhållande eftermiddag avslutades med lite lottdragning, innan de nära hundra mötesdeltagarna kunde återvända hem.

Berndt Reuithe

Mer läsning

Annons