Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Aktiva Ann-Sofi firar 40 år

/

40 år fyller den 14 december Ann-Sofi Jansson, Håkvägen i Nyhammar.

Annons

Ann-Sofi som är född i Ludvika, jobbar som personlig assistent vid Omtanken i Ludvika. Innan hon började på Omtanken gick hon gått två år på vårdlinjen och är även utbildad i taktil stimulering.

Hon är en synnerligen aktiv kvinna som gärna engagerar sig i människor, allra helst barn. Ett exempel är Barnens Dag i Grangärde som hon är med och arrangerar varje sommar. När hon är ledig så är det hemmet som står i fokus. Då kan det vara huset som ska renoveras och trädgården som ska tas om hand.

Naturen och det som den erbjuder sätter hon stort värde på, vilket innebär syltning, saftning och svampplockning. Det hör samman med hennes intresse för matlagning och bakning. Ann-Sofi är inte rädd för att ta i utan skottar snö och hugger ved.

Hon är påhittig, gillar att busa och leka. Vid helger som Halloween drar hon i familjen, sambon Tony och barnen Maria, 20, Linn, 14 och Alfred, 7 år, i sina fantasifulla galenskaper. Sång och musik har följt henne genom livet och nyligen blev hon till sin glädje moster.

Ann-Sofi sitter med i styrelsen för Röda Korset och har tidigare även jobbat med Fem i Tolv och Vagga Gunga Gå.

Mer läsning

Annons