Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Filip Hammars känslosamma hyllning till "Trevligt Folk"-Patrik Andersson: "Vi älskar dig"

Filip Hammar har skrivit ett känslosamt inlägg på Facebook där han hyllar Patrik Andersson, initiativtagare till det somaliska bandylandslaget och känd från filmen "Trevlig Folk", som vårdas på sjukhus efter en trafikolycka – som en följd av akuta hjärtproblem.
– "Vi håller alla tummar i världen för dig. Och vi älskar dig" skriver Filip Hammar.

Ladda ner den nya DT-appen i Appstore för Iphone eller här i Google play om du har en telefon med Android.

Tidigare i januari gick familjen till Patrik Andersson ut offentligt med att Patrik Andersson fick akuta hjärtproblem under bilkörning, varför olyckan inträffade. Han vårdas fortfarande på sjukhus.

Filip Hammar, som tillsammans med parhästen Fredrik Wikingsson legat bakom den hyllade dokumentärfilmen "Trevligt folk" om projektet Somalia Bandy i Borlänge, hyllar nu Patrik Andersson i ett Facebook-inlägg.

"Vi vet inte hur det kommer gå för honom, eller vad det kommer innebära. Det känns tungt och orättvist. För jävligt." skriver Filip.

Läs inlägget i sin helhet ovan.

TV-serieversionen av "Trevligt folk" har premiär i Kanal 5 den 14 januari.

Läs också:

Hyllade Trevligt Folk-Patrik Andersson på sjukhus efter olycka

Premiärdags för Trevligt folk deluxe: "Den passar bättre som tv-serie"

Fredrik Wikingsson: "Man tänker mest på Patrik och hans familj"