Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fick stipendier för att ha varit ett föredöme

I fredags var sista skoldagen för studenterna, men också ett bra tillfälle för att dela ut sista stipendierna till våra treor på HA- och SA-programmet, för goda insatser under sina tre år på programmet och för att ha varit ett föredöme för andra elever.

Annons

INSÄNT. ”Årets stipendiater har agerat professionellt såväl i skolan som ute på APL, varit en god kamrat samt nått fina studieresultat. Med en fast beslutsamhet att klara skolan och nå en yrkesexamen har dessa två kämpat och har nu nått sina mål. Vi är glada att kalla dem för HA-ambassadörer,” motiverar HA:s arbetslag sitt beslut för att dela ut stipendier till Naima Ise och Mali Suleymani. Båda fick presentkort från Unika Ludvika och köpmannaföreningen. Dessutom fick Mali också en Rotarys ledarskapsutbildning.

”Elever har uppfyllt nedanstående krav: tagit ett stort eget ansvar för sina studier, visat en god kunskapsutveckling under gymnasietiden, uppnått goda studieresultat i flera kurser och haft ett gott förhållande till övriga elever och skolpersonal,” förklarar SA:s arbetslag sitt beslut om stipendiater Victoria Hellgren, Aurora Micali och Thea Blomquist. Stipendiet är ett litteraturstipendium inför framtida studier.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons