Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fick pris på gala

I lördags arrangerades Säters Idrottsgala då lokala ledare och utövare prisas för sina insatser.

Per Eriksson utsågs till Årets eldsjäl. Motiveringen lyder: "Han har i över 30 år varit en mycket engagerad och viktig person för Säters IF Volleybollklubb. Han är klubbens allt i allo och har ett finger med i det mesta som rör föreningen. Han är ordförande, sköter ekonomi och ungdomsträning. Han har även rollen som tränare och leder det framgångsrika herrlaget, och en stor anledning till att herrlaget år efter år är så framgångsrika och placerar sig högt upp i seriesystemet".

Årets lag blev Säters IF Volleyboll; Årets kvinnliga senior: Veronica Lindqvist, Säters IF Bågskytte; Årets manliga senior: Emil Lindgren, CK Natén; Årets Unga ledare: Tumuke Karagulov, Säters IF Fotboll/IBF Säter; Årets ledare: Annica Hjorth, Säters IF Friidrott; Årets manliga junior: Oskar Sandberg, Säterbygdens OK. Årets kvinnliga junior: Frida Sandberg, Säterbygdens OK.