Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem spelare saknas – här är Moras lag mot Djurgården

 
Hockeyförsäsong 2017
Visa alla artiklar

Säsongens första match väntar Mora borta mot Djurgården på tisdagskvällen, i Vallentuna. Här är laget som Mattias Karlin tagit ut till träningsmatchen.

Ingen Emil Bejmo, Matt Bailey, John Persson, Joakim Lilliehöök eller Jacob Nilsson i säsongens första match, träningsmatchen borta mot Djurgården. Moraledningen väljer att vila kvintetten.

– Vi har vissa tveksamheter på Michael Haga. Om inte han spelar så kommer Jacob Nilsson att kliva in där, annars så kommer Nilsson att vila, berättar Mattias Karlin.

Varför är Haga osäker till spel?

– Han kände av en grej på träningen igår och klev av. Men, han tror han kan spela. Det är ingen stor grej, men vi vill inte chansa. Känner han av något så får han inte spela, säger MIK-tränaren.

Christian Engstrand kommer att få förtroendet mellan stolparna.

I övrigt får flera nyförvärv chansen.

Vad förväntar du dig av den här matchen?

– Jag vill att försvarsspelet ska sitta, och att det finns linjer i det så att grabbarna tänker till. Jag vill se bra inställning. Vi har 16 forwards nu och det är lite väl många. Konkurrensen är hård, så jag vill se kamp om platserna. Det blir en tävling, säger Mattias Karlin.

Så här spelar MIK:

Målvakt:

Christian Engstrand (Mattias Pettersson).

Backpar:

Tomas Skogs–Keaton Ellerby

Viktor Amnér–Erlend Lesund

Daniel Grillfors–Steven Seigo

Matias Lassen

Kedjor:

Andrew Rowe–David Kasê–Sebastian Hartmann

Oskar Svanlund–Michael Haga*–Jacob Lagacé

Mathias Bromé–Emil Aronsson–Alexander Hilmerson

Fabian Gunnarsson–Robin Johansson–Kristian Jakobsson

Saknas: Emil Bejmo, Matt Bailey, John Persson, Jacob Nilsson (*), Joakim Lilliehöök.