Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fem europeiska hotellnätverk på konferens i Dala-Husby

Det europeiska nätverket Pleasant Hotels Europe bestående av mer än 300 privatägda hotell i Danmark, Finland, Schweiz, Sverige, Tyskland och Österrike har under två dagar genomfört sin planeringskonferens på Dala-Husby Hotell och Konferens.

Det var Dala Husbys kedja Petit Hotel som den här gången var arrangör och värdar för mötet och valde då att lägga konferensen hos sin medlem där.

Hedrande säger Sten Fransson:

– Vi är ju ett litet företag, tre personer, som firar tio år 2013. Vi har växt från sju till idag 53 hotell varav tio stycken i Finland och Schweiz. Genom samarbetet med Pleasant Hotels Europe får våra medlemmar ökad kunskap och erfarenhet från hotellsidan i Europa. Samarbetet innefattar också att vi rekommenderar varandras hotell vilket innebär att antalet turister från Europa till våra hotell hela tiden ökar.

I november träffas gruppen åter i Wien för att där delta i en aktivitet för Österrikiska gäster inbjudna av Schick Hotels.