Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Felsatsningarna är Nilssons fel

Kommunalråd Leif Nilsson (S) säger i klartext att Anders Hjelm får betyget icke godkänt när det gäller ekonomin. Jag tycker inte Leif Nilsson är den rätta att uttala sig om förmågan att hantera pengar. Jag anser att Leif Nilsson har lekt bort kommunens pengar på enbart trams.

Istället för att satsa på äldreomsorg och skola så har han slösat bort pengarna på en massa onödiga projekt som aldrig blir färdigställda. Uddparken till exempel, ser förskräcklig ut med stora leriga hål, där det enbart växer ogräs.

De farsartade besluten som tagits med enkelriktning/dubbelriktning och u-svängar på Vasagatan är ju ett annat exempel. För att inte tala om planerna på uppvärmt året-runt-bad vid Prästa samt DDR-torget.

Affärslokalerna gapar tomma, troligtvis som ett led i allt krångel med genomfarten. Dessa pengar kunde bland annat ha satsats på utökad personalstyrka inom äldreomsorgen samt upprustning av de slitna och gamla lokalerna på de olika äldreboendena.

Smedjebacksbo

   

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare