Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Färgsprakande show drog mycket folk

Immanuelskolans Vårshow blev även i år lika uppskattad av publiken.

Nyligen var det dags igen för Immanuelskolans årliga Vårshow Unik 2014. Programmet innehöll allt från akrobatik och dans till elevernas egenhändigt gjorda filmer.

Den över två timmar långa showen visades för en välfylld Maximteater under applåder och ljudliga uppskattningar.

Immanuelskolans elever och lärare har under våren övat inom ramen för elevens val för att sätta upp Unik 2014. En show som vill visa varje människas inneboende talang och förmåga. Här deltar alla på skolan från F-klass till årskurs nio sida vid sida.

Kvällen inleddes med ett välkomnande av rektor Kerstin Kerstell som underströk grundtanken med kvällens vårshow. Publiken skulle komma att få se många olika talanger visa sig på scenen under showens två akter.

Först ut var sju tjejer som dansade till låten "Me without you" av Toby Mac, sedan fick vi se cirkusnummer framförda av de yngre förmågorna. Flera sångnummer förgyllde kvällen, ett av de mer spektakulära var Victoria Hedström och Ona Slionskyte som framförde "Do you wanna build a snowman" ur filmen Frost med koreografi. För att bara nämna några av de talangfulla numren.