Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fanns ingen fastighet i Smedjebacken?

Annons

Vi är många som vill ha ett svar på varför Smedjebackens kommun inte kämpade och stöttade läkare med personal med en lämplig fastighet och därmed slippa den enmanspolitik som Ingalill Persson (S) ägnar sig åt? Personalen hade klart och tydligt fått nog av landstinget.

Cirka 3 000 personer har listat sig på Engelbrekts Vårdcentral i Ludvika från Smedjebacken. Dessa personer kommer förmodligen att utföra alla sina ärenden i Ludvika, fika, handla, äta mat, gå på apoteket, hälsokost, Systembolaget, köpa blommor och presenter, elektronik med mera. Detta hade kanske gjort på hemmaplan i stället.

Smedjebacksföretagarna kommer att få det kämpigt medan handeln i Ludvika kommer att öka. Men det kanske inte spelar så stor roll det är ju trots allt bara 3 000 som har listat sig. Inte påverkar det Smedjebackens företagare för de har trogna kunder, eller?

Förhoppningsvis behöver man bara åka till sin husläkare en gång om året, eller? Intressant att veta varför vårdcentralen hamnade i Ludvika när de ville satsa här i Smedjebacken. Finns det någon som vill/kan svara ärligt?

Varför?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare