Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny centrumutvecklare till Centrala Stadsrum: "Står inför en spännande period"

Centrumföreningen Centrala Stadsrum i Falun har anställt Lasse Westin som ny centrumutvecklare. Han efterträder Patricia Wallin Granhagen som går till en heltidstjänst på parkeringsbolaget Falu P.

Annons

Den 1 april tillträder Lasse Westin som ny centrumutvecklare för Centrala Stadsrum, centrumföreningen i Falun. Här ses han på bild i samband med att Falun Walk of Art invigs, i juni 2012.Foto: Daniel Patiño Flor/Arkiv

Mer Näringslivsläsning för dig som är prenumerant eller Pluskund:

Leksands hemslöjd är till salu – ägaren: "jag måste få balans i mitt liv annars kommer jag gå sönder"

Häng med in i kondomfabriken – så testas produkterna

Skoterolycka och handledsbrott gjorde Josefine, 23, till återvändare och företagare

SÅ KÖPER DU PLUS

Nyheten presenterades under fredagen.

- Vi är mycket glada över att få in Lasse som ny centrumutvecklare. Falu centrum står inför en spännande period med stora förändringar som kräver en driven och entusiastiskt lagspelare som Lasse, säger Pernilla Wigren ordförande i Centrala Stadsrum, i ett pressmeddelande.

Faluns centrumförening Centrala Stadsrum har 172 medlemmar och jobbar för samverkan mellan aktörer inom handel, restauranger, caféer, kultur, nöje, fastighetsägare och politiker.

I pressmeddelandet skriver Centrala Stadsrum följande om sin nya centrumutvecklare:

"Lasse Westin har ett stort nätverk i Falun, har gedigen erfarenhet av marknadsföring och är van att driva samverkansprojekt, något som är helt avgörande för att åstadkomma resultat i den här rollen. Lasse kommer att tillträda sin tjänst 1 april".

- Jag är stolt och mycket glad över mitt nya jobb som Centrumutvecklare. Jag ser fram emot att tillsammans med det övriga teamet på Centrala Stadsrum fortsätta att stärka och utveckla Faluns stadskärna säger Lasse Westin i pressmeddelandet.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för iPhone och Android här

Mer läsning

Annons