Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstänkta knivmordet utanför Falun – de skadade har lämnat sjukhuset

Artikel 16 av 55
Storbråket i Hosjö-området
Visa alla artiklar

De personer som skadades i det bråk utanför Falun där en man miste livet har nu fått lämna sjukhuset. Det rapporterar SVT Nyheter Dalarna.

Annons

Det är SVT Nyheter Dalarna som på torsdagskvällen rapporterar om att de personer som vårdats på sjukhus av sina skador från det stora bråket utanför Falun, där en man miste livet, nu har lämnat sjukhuset.

För två veckor sedan, under natten mot fredagen den 1 december, miste en man livet i ett större bråk i Hosjöområdet utanför Falun. Landstinget Dalarna meddelade i en kommuniké att den döde mannen var död vid ankomst till sjukhus och att hans liv inte gick att rädda.

Läs även: Våldsamt bråk i Falun – en man har avlidit av knivskador

Tre andra personer fördes till sjukhus efter bråket. En av dem ska, enligt SVT Nyheter Dalarna, ha varit lindrigt skadad och lämnade sjukhuset relativt omgående.

Under natten mot fredagen den 1 december miste en man livet efter ett större bråk i Hosjöområdet utanför Falun. Nu har de personer som skadades i bråket lämnat sjukhus, rapporterar SVT Nyheter Dalarna.

De två andra personerna hade allvarligare skador, varav den ene personens skador var livshotande. Nu har även dessa två personer skrivits ut från sjukhuset.

Måndagen den 4 december häktades två Falubor, 22 och 23 år gamla, på sannolika skäl - den högsta misstankegraden - misstänkta för mord och mordförsök.

Mer läsning om det misstänkta mordet i Falun för Pluskunder:

Här är männen som misstänks för mordet i Falun - 23-åring tidigare dömd för våldsbrott

Villaidyllen förvandlades till en mardröm: "Det var väldigt irriterat, höga röster"

Fem anhållna misstänkta för inblandning i gängbråket

Motivet till knivmordet i Falun börjar klarna – Åklagaren: "Vi har fått vissa indikationer"

SÅ KÖPER DU PLUS

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för iPhone och Android här

Annons