Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lisa Göthamn, Falun

Lisa Göthamn har den 16 november avlidit efter en lång tids sjukdom och hon blev 62 år. Hon efterlämnar maken Lars-Erik Bergström, barnen Andreas, Niklas och Sofia och systern Kristina.

Annons

Lisa föddes och växte upp i Korsnäs som dotter till kriminalpolischefen Eskil Göthamn och Anna-Maria Göthamn, som var ett välkänt ansikte på mödravården. Hon började förvärvsarbeta redan som sextonåring och anställdes 1974 hos Falu tingsrätt.

Där blev hon kvar till 2003, först som handläggare av lagfarter med mera på inskrivningsmyndigheten och sedan som domstolssekreterare på målenheten. Hon arbetade därefter ett par år som advokatsekreterare och övergick till sist att bli kanslist hos frivården i Borlänge.

Lisa tyckte mycket om att resa och fick tillsammans med maken besöka många olika länder i när och fjärran. Barn och barnbarn betydde oerhört mycket för henne. Att pyssla om hemmet, laga mat och baka intresserade henne mycket, liksom att koppla av med svampplockning i skogen och umgänge med väninnor.

Hon kämpade emot sin sjukdom i över två år och tappade sällan modet, men tyvärr räckte inte behandlingarna till och sjukdomen fick övertaget. Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och saknas djupt av alla sina många anhöriga och vänner.

Lars-Erik Bergström

Lisa Göthamn. Foto: Privat.

Mer läsning

Annons