Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jimmy sjöng för Falubor

/

Annons

- Melodifestivalen har ett sådant enormt genomslag i dag, att det nästan är ett måste för en svensk artist att vara med där, säger Jimmy.

Just nu är Värmlandsgrabben ute på en landsomfattande marknadsföringsturné av den nya skivan "Sån e jag", som just nu ligger nia på den svenska albumlistan, och singeln "Amanda", som ligger trea på singellistan.

På lördagen hade turen kommit till Falun, där Jimmy sjöng och signerade skivor i en av stadens större matbutiker.

Fyra sånger fick publiken, som till större delen bestod av fans i de yngre åldrarna, höra innan skivsigneringen tog sin början.

Och melodifestivallåtarna "Amanda" och "Vi kan gunga" blev till rena allsången.

- Det är nog första gången jag uppträder i en sådan här typ av butik, men det fungerade riktigt bra. För mig är det otroligt viktigt att få komma ut och möta mina fans på det här viset, säger Jimmy, som under en halvtimme fick signera skivor och bli fotograferad tillsammans med de mest ivriga fansen.

- Vi älskar Jimmy Jansson! skrek Molly, Maja, Felicia och Emilia i kör.

Annars har Jimmy haften tuff vecka bakom sig, där han hotats till livet på sin egen hemsida. Något som gjorde att han vid ett tidigare uppträdande under veckan var omringad av säkerhetsvakter.

Men vid lördagens uppträdande i Falun behövdes inte det säkerhetsarrangemanget.

I sommar ska han ut på en stor turné, då han ingår som en av artisterna i en stor familjeshow.

- Jag är rätt säker på att vi kommer till Dalarna också. Det ska bli kul att åka ut på turné, säger Jimmy, som tillsammans med Sandra Dahlberg är nyblivna föräldrar till lille Vilmer.

Mer läsning

Annons